tirsdag 2. september 2008

Sprek hest!

Trico har _litt_ overskudds energi. Det viser seg på de morsomste måter. I går var det piaff, i dag var det mer levad og terra terre. Dvs da ting skulle fåregå i trav, og gjerne samtidig som en versade (=tungt) ja da er det lettere å vise at man er flink til å gå på bakbena. Heldigvis skjer all aktiviteten fremover så da er det forsåvidt nesten ok.

Gikk vel en 20 minutter. Startet ut med å gå versader i skritt. Brukte hele langsiden. For å variere litt og sjekke at fremdriften var inne la jeg inn litt volter på langsidene. Jobbet også med å komme helt ut i hjørne passeringene. Det er veldig bra på venstre hånd, og fryktelig dårlig på høyre hånd, noe som passer bra inn med hvordan ting ellers er.

I trav fokuserte jeg veldig på at han skulle holde seg på sporet OG være rett. Må stort sett tene litt versade da. Det var vel gjerne da ting ble litt tungt og "hoppene" startet. Passet på å legge inn gode pauser hvor han får strekt seg ned og frem i skritten. La også inn noen volter her, men da ble han nesten for mye frem til at jeg klarte å holde følge.

De andre dagene har jeg brukt gulrøtter til å belønne med. I dag gikk det i rosiner. Trico vil gjøre MYE for en liten rosin.. Håper å få tatt noen bilder, eller helst film, av treningene i løpet av uka.

Ingen kommentarer: