torsdag 16. juli 2009

16.07.09 Inne

I dag red vi inne. I dag var han litt tullete, men det gikk bra. Vi fikk noen gode fatninger. None fra skritt var som om han steilte, det var litt rart. Etterpå prøvde jeg å ri barbak, men det ville ikke Trico! Etterpå det igjen vaska jeg beina hans, og spylte han. Han er ikke fullt så støvete nå.

1 kommentar:

Klara sa...

Sikkert det at det er så vått ute som gjør at han ikke ruller seg så mye i sanden. Dog har jeg sett at han ligger en del inne. Han er nå søt når han står full av flis da. I går hoppet Katrine med han. Han blir gjerne litt mer heit (gira) da. Tror kanskje du skal legge bort fatningen fra skritt en stund, for han blir gjerne litt mer giret av det, tar heller det når jeg er der å underviser deg (det har blitt alt for lite, jeg vet) :( . Spesielt hvis det er sånn at han blir litt lett i fremparten (steilete) er det veldig viktig at han gjør det i en fremover gangart (trav) enn fra skritt. Han har lettere for å steile fra skritt enn fra trav, og det skal vi helst prøve å unngå siden dette har vært en greie med han tidligere.

Synes det er utrolig hyggelig å lese her på bloggen hva dere to gjør sammen, spessielt i de periodene jeg ikke orker så mye i stallen. Blir glad over å lese den gode kontakten dere begynner å få, og hvordan du klarer å lese Trico. :) Katrine forteller at han bare blir bedre og bedre å ri, og det henger tydelig sammen med at du blir flinkere og flinkere til å ri. :) Keep up the good work!!