onsdag 1. april 2009

Flinke kjørehesten min!

Først så skrittet vi en runde rundt Epona. Så jobbet vi i 30 minutter aktivt på ridebanen. Jobbet mye med fremdriften, en del fatninger og tempovekslinger innen alle gangarter. Veldig lett å få i galopp i dag. Skikkelig fin på slutten. Myk og smidig. Så kjørte vi ut på tur. Hadde en runde i alle sløyfene på travparken før jeg endelig turde å ta turen ut på selve travbanen. Har avventet med det siden jeg har veldig stor respekt for dette med kjøring og ikke minst travere i full fart alle veier rundt. I løypene kan de tross alt bare komme opp i rompa og må faktisk si i fra før de kommer forbi.. Trico oppførte seg eksemplarisk! Jogget fint rundt, og jeg turde til og med be om en galopp på langsiden. Moro! Så skrittet vi av i den ene sløyfen på området. Da møtte vi en anleggslastebil som skulle tømme av sten. Vi var bare 5 meter fra da lastebilen startet å tømme lasten sin.. Trico hoppa fremover, men bare ved å tenke på entomsstoppen så var han nede i skritt. Snill og rolig med en gang. Ett lite stykke etterpå møtte vi tømmerhoggere i full sving med motorsaga.. Phøy, det er vel ingenting når man har konfrontert store stensprutende lastebilen??

Nei, dette var en fantastisk økt. Håper på like fint vær i morgen og kjøreøkt da også. Hvis ikke så skal selen pusses. Den er veldig veldig møkkete nå..

2 kommentarer:

Hege og Pus sa...

Så flinke dere er! Får lyst å kjøre inn hest hver gang jeg leser de gledesstrålende kjørehistoriene dine...

Klara sa...

Kjørehest er virkelig noe for seg. Også så utrolig positivt det også har vært på ridingen. Ingen tvil om at det har gjort Trico enormt mye sterker til å klare ridingen. Det blir en helt annen måte å jobbe på (positivt ment)..